προφίλ

about us

  Πέτρος Παπαϊωάννου, πολιτικός μηχανικός, Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης
  • Ιδρυτής και διαχειριστής μέχρι σήμερα τεχνικής εταιρείας κατασκευών και αξιοποίησης ακινήτων από το 1980.
  • Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος εξειδικευμένης εκδοτικής εταιρείας από το 1986. Εκδίδει στην Ελλάδα το πρωτοπόρο τεχνικό περιοδικό ΚΤΙΡΙΟ, που προωθεί την τεχνολογία των κατασκευών, τα δομικά υλικά και τις συνεργασίες επαγγελματιών και επιχειρήσεων.
   
    Δήμητρα Τσιώρα – Παπαϊωάννου, αρχιτέκτων, Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης
Συμμετείχε ενεργά από το 1982 σε τεχνικό γραφείο μελετών και τεχνική εταιρεία κατασκευών. Από το 1986 συμμετείχε στην ίδρυση και διευθύνει το τμήμα σύνταξης και προώθησης της τεχνολογίας των κατασκευών του περιοδικού ΚΤΙΡΙΟ, συνεργαζόμενη με εξειδικευμένους επαγγελματίες από όλους τους τομείς των κατασκευών.

QBGREECE.com

Το SITE αυτό, που απευθύνεται σε χιλιάδες εξειδικευμένους επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους επενδυτές σε όλο τον κόσμο, ξεκίνησε το 2012 και είναι μια πρωτοβουλία του τεχνικού περιοδικού ΚΤΙΡΙΟ που εκδίδεται στην Ελλάδα από το 1986.
Ο στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι να αναδείξει τις δυνατότητες και την υψηλή αισθητική της βιομηχανίας των κατασκευών της Ελλάδας, η οποία με τους αρχιτέκτονες και μηχανικούς της, με τις τεχνικές εταιρείες της και εταιρείες υλικών, είναι έτοιμη να συνεργαστεί σε κάθε έργο και σε κάθε χώρα, όπου αυτό είναι εφικτό.
Σ’ αυτό το site βέβαια περιλαμβάνονται μερικοί μόνο από τους καλύτερους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και μερικά από τα πολλά ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ που κοσμούν σήμερα το κτιριακό περιβάλλον της. Η βάση αυτή συμπληρώνεται συνεχώς με νέα έργα και νέους επαγγελματίες.
Επίσης περιλαμβάνονται ΙΔΕΕΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ με φωτογραφίες και ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ με σχέδια, για την παραγωγή ποιοτικών κατασκευών και την αποφυγή κακοτεχνιών στα κτίρια.

Τέλος μέσα από το GREEK REAL ESTATE ελληνικές εταιρείες μπορούν να δημοσιεύουν προσκλήσεις συνεργασίας και προσφοράς ακινήτων στο διεθνές περιβάλλον. 

Αντίστοιχα, με το SAFE PARTNER ξένοι επενδυτές μπορούν να μας εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για σοβαρές αγορές, κατασκευές ή συνεργασίες στην Ελλάδα.
Το KTIΡIO μπορεί να γίνει ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ και να προωθήσει κατάλληλα κάθε ενδιαφέρον ξένου επενδυτή στην Ελλάδα. Ένα ειδικό τμήμα του μπορεί να προσφέρει οικονομοτεχνικές υπηρεσίες, με την αναγκαία εμπιστοσύνη, αξιοποιώντας τις 30 ετών εμπειρίες, επαγγελματικές συνεργασίες, τεχνικές γνώσεις και γνώσεις της αγοράς των κτιριακών κατασκευών στην Ελλάδα.
Απευθύνεται δε σε όσους επιθυμούν να προχωρήσουν σε σοβαρές επενδύσεις στην Ελλάδα, στον τομέα των ακινήτων και των κατασκευών και χρειάζονται έναν έμπιστο σύμβουλο για την υλοποίηση της επένδυσής τους. 

Παρέχονται οικονομοτεχνικές και νομικές υπηρεσίες στην:

  • ολοκλήρωση σύμβασης έργου και στην επίβλεψη εφαρμογής της.
  • ολοκλήρωση σύμβασης αγοράς ακινήτου.

KTIPIO - ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ

To KTIΡIO είναι το πρώτο τεχνικό περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Eλλάδα το 1986 και προώθησε με επιτυχία την τεχνολογία των κτιριακών κατασκευών. Eίναι μηνιαίο, με πανελλαδική κυκλοφορία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και γραφείο διακίνησης στην Aθήνα.
Mέσα από την πολυετή πορεία του και με τη συμβολή της επιστημονικής ομάδας του, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από εξειδικευμένους μηχανικούς, κατάφερε να γίνει το μέσο διάδοσης των Δομικών Yλικών και των Nέων Tεχνολογιών στις κτιριακές κατασκευές. Παράλληλα έγινε και μέσο προώθησης επαγγελματικών συνεργασιών.
Με την άρτια, έγκυρη, επιστημονικά τεκμηριωμένη και τεχνικού χαρακτήρα θεματολογία του κατάφερε να γίνει χρήσιμο για όσους κτίζουν και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τεχνικού κόσμου στην Ελλάδα που το κατέταξε πρώτο σε αναγνωσιμότητα έντυπο του χώρου των κατασκευών.
H μηνιαία κυκλοφορία του ανέρχεται στα 6.000 τεύχη, από τα οποία 4.500 είναι ετήσιες συνδρομές (τεχνικών γραφείων, τεχνικών εταιρειών και τεχνικών υπηρεσιών) και τα υπόλοιπα διατίθενται σε κεντρικά περίπτερα και βιβλιοπωλεία σε όλη την Eλλάδα.

Tο KTIPIO επιλέγεται και αγοράζεται από ειδικούς επαγγελματίες του χώρου:
* Αρχιτέκτονες
* Πολιτικούς μηχανικούς 
* Mηχανολόγους – ηλεκτρολόγους 
* Διακοσμητές, φοιτητές και ιδιώτες που κτίζουν.
 
Ξεφύλλισε το